Irakilaiset on sydämen sivistyneitä mesopotamialaisten jälkeläisiä. He rakastavat lapsiaan varauksetta pussaamalla ja rakastamalla heidät lyttyyn. He osoittavat vieraanvaraisuutta tarjoamalla jokaiselle teetä ja tuoreista aineksista tehtyä ruokaa. Kunnioittavat käytöstavat ovat heille sydämen asia. He pitävät huolta oman perheestä sairaista ja vanhuksista.

He ovat tottuneita käymään kauppaa ja perustamaan yrityksiä, koska jos itse ei pidä itse huolta itsestään ja perheestään, niin kukas sitten. He ovat tottuneita muuttamaan työn perässä ja tekemään mitä työtä tahansa. Tervetuloa Suomeen. Lisääntykää suomalaisten kanssa. Perustakaa basaari. Kyllä tänne Vantaan metsiin ja pelloille teitä mahtuu. Se voisi vapauttaa kauppaa ja säädöksiä ja uusi pienyrittäjyys voisi houkuttaa muitakin tekemään itse, eikä valittamaan.

Suomalaiset ovat organisoituneita ja yhteiskunnallisista asioista tietoisia. He rakastavat sääntöjä. Mikä mahtava kombinaatio olisi irakilaisen ja suomalaisen geeniperimän sekoittuminen. Tästä ei voi koitua, muuta kuin hyvää kriisissä olevalle Suomelle. Mikään kehitys ei koskaan tapahdu ilman tuskaa. Tulevaisuudessa voi nähdä kansainvälisemmän ja avoimemman Suomen.