Minä, Katja am Bloigu


- Arvot; ihmisten kunnioitus, diversiteetti, tieto, non-dualismi
- MBTI; ENFJ, työidentiteetti; vaikuttaja, valmentaja 
- Vahvuudet; ihmisten kohtaaminen, yhteiskuntatietoisuus 
- Taidot; ratkaisukeskeisyys, positiivinen psykologia


Tähtikarttoja

Synnyin syyspäivän tasauksena 22.9. Se on yksi vuoden voimakkaimmista päivistä, valon ja pimeyden rajapinta ja portaali uudelle tietoisuudelle. Kun synnyin, oli kaunis, valoisa syyspäivä ja oranssit kehäkukat kukkivat, on äiti kertonut. Rakastan oransseja kehäkukkia ja oranssi on myös aurani väri. Kaunis syyspäivä tuo minulle aina harmoniaa ja saa minut iloiseksi. Löysin astrologian jo ihan lapsena, samoin värit ovat aina resonoineet minussa. Luin 19-vuotiaana Helena Luukkosen kirjan Parantava sateenkaari ja huomasin, että näin minä juuri ajattelen väreistä. Olin aina nähnyt ihmisistä ja väreistä asioita. Parantava sateenkaari kirja on edelleen loistava klassikko, jota suosittelen kaikille.

Varsinaiseen numerologiaan en ollut uskonut tai perehtynyt 44 ikävuoteen mennessä. (44 vuoden ikä on elämänsyklissä ja nyt jo psykologiassakin tunnettu muutoskohta.)  Todellisuuteni ja tietoisuuteni ovat laajentuneet. Numerologia kertokoon minusta sekä hyvässä että pahassa paljastavan totuuden.

22 - Mestarisyntymäpäivä. Kyky tehdä paljon työtä. Johtajan, organisoijan ja instituutioiden rakentajan potentiaali. Turhautuu, jos ei pääse toteuttamaan sitä. Suuria visioita. Käytännöllinen idealisti. Valtava mahdollisuus menestykseen suuressa mittakaavassa. Unelmien epäonnistuminen tuottaa suuren pettymyksen. Oppiläksy aloittaa pienestä ja edetä askel kerralla kohti tuloksia. Ihmissuhteet vahvoja ja luotettavia. (22 on myös syntymänimeni numeroarvo.)

33 - Sielun tie syntymäajan perusteella.             Korkein tietoisuus/Kristustietoisuus. Totuus, rakkaus, oikeudenmukaisuus, ykseys. Universaali palveleminen. Henkinen neuvonantaja. Lahjakas energiakehon parantamisessa. Liian voimakas energiavirta: Ei sopeudu muiden tarpeisiin.

 = 6 - Parantaja, auttaja, neuvonantaja, hoivaaja. Intuitio, sisäinen opastus, näkeminen. Opettajan kyvyt. Pystyvät korjaamaan kehon, tunteet, mielen ja sielun. Saattaa unohtaa itsensä hoivatessaan muita. Lahjoja taiteen, musiikin ja visuaalisuuden alalla. Karismaattinen. Liike-elämän kykyjä. Kutoset ovat tulleet palvelemaan. Rakastavin. Hyvä kumppani. Ihannekumppani ja lopullinen onni löytyy kypsemmässä iässä. Opetus: Luota, että muut löytävät itse oman tiensä.

Kuusi on myös ehdottoman rakkauden luku. Suosittelen hämmentymään numerologiasta. (Selitteet: Ulla Niskanen: Numerologia, Energiaa ja sielun teitä.)

Kun turha riisutaan, saitko rakastaa…

Kaikki edellä mainittu on koettu. Sydän on aina ollut auki ja olen rakastanut usein liikaa, vääriäkin ihmisiä. Ja ikuisesti hämmästynyt sitä, kuinka kaikki eivät ymmärrä avoimuuden ja rakkauden merkitystä. Ei ole aina ollut helppoa olla näin erilainen ihminen ja yrittää olla yhteiskunnan silmissä uskottava toimija ja asiantuntija. Olisi ollut paljon helpompi elää, jos olisi ollut ”ihan tavallinen ihminen,” eikä nähdä kaikessa asioiden ytimeen. Jokaiselle meille on annettu oma tiemme ja sillä on tarkoituksensa. Venus-lapsi, joka rakasti laulamista, kukkia ja eläimiä ja piti nalleille koulua, on kulkenut aika pitkän tien. Eikä muistanut aina rakastaa sisäistä lastaan. Se sinäkin olet ja sinun vastuullasi on alkaa rakastaa sitä lasta viimeistään nyt.

Olen aina ollut renessanssi-ihminen, jolle tieteellä ja henkisillä totuuksilla ei ole mitään eroa. Olen kuvannut vitsillä itseäni sanoen: ” Liian hippi asiantuntijaksi ja liian asiantuntija hipiksi.”  Nyt olen saanut selville, että olen ollut edellisissä elämissä ainakin maagi, oraakkeli ja orja. Enää en ihmettele tietäni ja ristiriitaani ympäröivän maailman kanssa. Nopearytminen ajattelussa, aina edellä muita ja pelännyt virheitä rangaistuksen pelossa. Lapsesta asti olen nähnyt unia, joissa kuljen ”lentohyppimällä” ja putoan vesipyörteeseen, mutta se ei ole hukkumista. Nyt tiedän, että olen käynyt hakemassa Lemurian ja Atlantiksen viisautta. (Hippien kuningatar Diana Cooperin kirjasta Maailmankaikkeuden avaimet.)

Kun on syntynyt pimeyden ja valon rajapinnassa, niin onko ihme, että minussa on vahva Mars-aspekti. Ilman sitä olisin kenties täysin sydänempaatti, herkkä kuin haavan lehti. Kaikella on tarkoitus. Jos elämään annetaan taisteluita, niin niistä ei selviä pelkällä Venus-energialla, laittamalla kukkia aseen piippuun. Vahva Mars on hyvin miehinen piirre. Rationaalinen ja taisteleva energia.

Olen nykyään tullutkin siihen tulokseen, että vahva naiseus on aina jollain tapaa maskuliinista. On mahdollista, että monet suomalaiset naiset ovat olleet edellisessä inkarnaatiossa miehiä. (Luin tämän jostain.) Ehkä se selittää minussakin olleen hyvin tyypillisen ”vahvan naisen syndrooman.” Jokaisessa miessuhteessani minä olen ollut se dominoiva energia, enkä ole koskaan tuntenut kutsua biologiseen äitiyteen. Olen myös nähnyt paljon unia, joissa olen mies. Nyt on se aika, jolloin tämä vahvuus täytyy tasapainottaa. Mars-voima on minulle saman rakkaus-kolikon kääntöpuoli, joka ilmenee juuri sen vuoksi, ettei ole kokenut tulleensa rakastetuksi. Hänellä, jolla Mars-aspektia ei ole, rakkaudettomuus voi ilmetä alistumisena, masennuksena, sairauksina. Tätä minulla taas ei ole ollut koskaan. Mars on ehdottomasti ollut minun turvasatamani rakkaudettomassa maailmassa. Opettelen nyt miten sitä energiaa voisi käyttää vain oikein. Kuinka rakkauden puolesta ei taistella voimalla, vaan vain rakkaudella. Mars on minulle ehdottomasti oppiläksy.

Sinussa on valo

Tiesin, että ykseys on totta ja että rakastaminen on minun elämäntehtäväni jo ennen kuin minut vetäistiin ”henkiselle tielle.” En ollut koskaan tarkemmin edes ajatellut, mitä esim. ”new age” edes on. Enkä ajatellut tai toivonut, että minun pitäisi sen enempää valaistua. Olin kokenut jo egosta vapautumista aiemmin ja olin tilanteessa, jossa en kaivannut elämääni ketään. Olin täysi itsessäni. (Tähän oli johtanut 6 vuotta aiemmin tehty sterilisaatio ja seksuaalisten halujen täydellinen loppuminen. Ja tuo kaikki oli parasta, mitä minulle oli tapahtunut.) Olin sanonut, että minulla ei varmaan koskaan tule olemaan enää miestä, ellei ihmeitä tapahdu. Vuonna 2017, niin sitten tapahtuikin.

Kolmas vahva aspekti minussa on Vesimies, eli ihan syntymähippi olen. Olen tietoinen, on sanapari, jota käytin jo hyvin nuorena. Kosmisen tiedon olen löytänyt lukemalla ja tutkimalla, aivan kuin minkä tahansa yhteiskunnallisen asiankin selvittämisen. Minussa on vahva tutkijan orientaatio. Menen aina asioiden selvittämisessä perusteellisesti ja syvälle. Tieni on ehdottomasti tiedon tie. Minua ei tarvitse herättää. Minulla on, monien mielestä ehkä outokin, kyky kokea tieto kehollisesti. Jos luen jotain, tieto menee kehooni ja tiedän onko lukemani totta vai ei. Siksi myös kosminen tieto on uponnut minuun helposti. Kykyni ovat selvätuntoisuus ja vahva tietoisuus. Ajattelen, että parantuminen ja oppiminen lähtevät meistä itsestä ja on meidän itsen vastuulla.

Kasvojemme uurteita ja ihon taivasta

Sieluni toisen puoleni kanssa jaan kaikki ominaisuudet ja saman chakra-järjestelmän. Ihanuudessa tämä tarkoittaa, että hän on täydellinen vastakappaleeni kehollisesti. Tunsin hänet hänen ihoaan katsomalla. Hän syö siististi, ei koskaan haise, ei kuorsaa, askeltaa kevyesti kuin keiju eikä tömistele, eikä myöskään kestä sitä, jos joku koskettaa kun nukkuu. En ole ikinä sietänyt yöllä koskettelijoita, kuorsaajia, tömistelijöitä ja sitä että ei osaa syödä nätisti. Ja jokaisesta suhteesta olin aina etsinyt häntä. Jo kouluikäisenä ihastuin nätteihin enkelipoikiin, tietämättä miksi. Kaksoisliekkinä oloa ei voi eikä tarvitse käsittää, ellei siihen tilanteeseen joudu itse. Se on suurin rakkaus mitä on ja vaikein lahja mitä voi universumilta saada. Vain pähkähullu haaveilee sellaisesta. Se on kokemus paratiisista ja sitten kaikki molempien kuona alkaa heijastua, koska olemme toistemme kaiken paljastava peili.

Se tarkoittaa mm., että jos minulla on 99% rakastavasta sydämen energiasta, niin  hänelle jää 1%.  Tiedän että ykseys on totta, hän elää täysin erillisyyden harhassa. En pelkää mitään ja uskon ehdottomaan rakkauteen vailla mitään esteitä. Hän uskoo alitajuisia pelkojaan, vaikka tietää tiedollisesti ja sydämessään yhteytemme olevan totta.  Minulle on tärkeää aitous ja rakkaus ja hän on elänyt koko elämänsä suorittaen ja materiaa haalien. Ulkoisesti hän on mitä kaunein valo ja rauha. Sisällään tällä keijumiehellä on menninkäisen tunne-elämä. Minä taas olen ulospäin energinen ja nopearytminen ja sisälläni minulla on tasapaino ja rauha. Minä voimaannutin häntä ja hän rauhoitti minua. Keskinäinen läheisyytemme vaikutti sillä tavoin. Tasapainotettavien polariteettien lista on pitkä. Ei mitenkään aivan yksinkertaista. Helpottaa, jos ison osan tästä matkasta ja sen käänteistä laittaa universumin huumorintajun piikkiin. (Luulen, että enkelin sapeli hiukan heilahti vinoon, kun sielumme halkaistiin, minulle livahti liikaa maskuliinienergiaa.) Sekin on tosin tyypillistä tällä tiellä.

Olen päästänyt irti tulevaisuuden haaveista ja jättänyt koko ukon Pyhälle Hengelle. Koska tiedän, että niin kuului tehdä. Nyt keskityn vain omaan tieheni.

Luomiskertomuksen todenperäisyyttä ei kenenkään tarvitse uskoa tai edes joutua pohtimaan, ennen kuin joutuu osaksi sitä. Elämän jokainen kokemus, ihmissuhde tai sairaus on johtanut tähän ja on synkroniassa toisen tarinan kanssa. Puhumattakaan kehon karmallisesta kieliopista, josta voisin kertoa hämmentäviä asioita,. Vasta silloin konkreettisesti uskoo, että kerta kaikkiaan yhtään mitään täällä, ei tapahdu sattumalta ja syyttä. Ehkä joku päivä saamme kirjoittaa kirjan tästä ihmeellisestä matkasta. Armon vallitessa, niin tapahtukoon.